Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

D-DAY 2010: REGISTRATION - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-->
·         ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 6 Ιουνίου 2010
·         ΤΟΠΟΣ: Μεταλλεία Ελευσίνας
·         ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 08:00
·         BRIEFING ΣΕΝΑΡΙΟΥ: 11:00
·         ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:30
·         ΚΟΣΤΟΣ: 25,00ε (δεν απαιτείται προκαταβολή εκτός από μια ειδική κατηγορία υποομάδων- βλ.παρακάτω)
·         ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
o    Σταθμοί πλήρωσης HPA από compressor και αερoθυλάκια, καθώς και από φιάλες Scuba
o    Snack/νερό
o    Διαιτητές
o    Νομικά εξασφαλισμένο πεδίο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
o    Ασθενοφόρο ή εθελοντική ομάδα διάσωσης
o    Ειδικές κατασκευές
o    Χάρτες
·         ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: 15,00ε. (Marker , φιάλη 3000psi , μάσκα , neck protector , επιγονατίδες)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε μέσω της υπηρεσίας Google Docs, τα αρχεία/έντυπα για τις δηλώσεις συμμετοχής τόσο μεμονωμένων παικτών όσο και οργανωμένων ομάδων ή παρεών. Αφού «κατεβάσετε» το έντυπο (πάνω αριστερά, FILE, DOWNLOAD AS), συμπληρώστε το και στείλτε το σαν συνημμένο αρχείο στην διεύθυνση nasco@hotmail.gr (προσοχή: .gr και όχι .com).



Στις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επιλέξετε και την πλευρά αλλά και την μονάδα που θέλετε να παίξετε. Αλλά η επιλογή σας δεν θα είναι απαραίτητα και η τελική που θα γίνει από την Διοργάνωση. Η κάθε μονάδα έχει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό παικτών. Οπότε όσοι δηλώσουν νωρίτερα, θα «καταταχθούν» στην μονάδα που επέλεξαν. Αυτό σημαίνει ότι μετά την συμπλήρωση των μονάδων, οι παίκτες μπορεί να καταταχθούν σε άλλη μονάδα, αλλά ακόμα και σε άλλη παράταξη από αυτές που επέλεξαν.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν χρειάζεται προκαταβολή του entry fee, αλλά παρακαλούμε για οποιαδήποτε αλλαγή στην αρχική σας δήλωση, να μας ενημερώσετε. Εξαίρεση αποτελούν όσοι παίκτες θα δηλώσουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν στους Rangers ή στους Waffen SS. Αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους, θα πρέπει να προπληρώσουν το entry fee έως μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι, αλλά και να προσέλθουν το Σάββατο όπου θα περάσουν ειδικό τρίωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης/επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: