Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

D-DAY 2010: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ευκαιρία της επετείου της απόβασης στην Νορμανδία πριν 66 χρόνια, και την απαίτηση/όνειρο πολλών παικτών για ένα μεγάλο παιχνίδι στα πρότυπα του Oklahoma D-Day, η National Scenario Command διοργανώνει την Κυριακή 6 Ιουνίου (ημέρα της επετείου) το μεγάλο παιχνίδι σεναρίου «Normandy D-Day».

Να σημειώσουμε ότι μετά από συνεννόηση με την διοργανώτρια αρχή του RecLeague την οποία ευχαριστούμε για την ευελιξία που επέδειξε, το σκέλος που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, θα μεταφερθεί μια Κυριακή πριν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από όλους τους χώρους του paintball, να λάβουν μέρος σε ένα Big Game μετά από πολύ καιρό!

Για το «Normandy D-Day” ευελπιστούμε φέτος να ξεκινήσουμε μια παράδοση, η οποία κάθε χρόνο θα βελτιώνεται και εμπλουτίζεται, και να αποτελεί σταθμό για τα παιχνίδια σεναρίου. Για αυτό τον λόγο έχουμε προσκαλέσει να συμμετάσχουν σαν συνεργάτες/χορηγοί ελεύθερα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, σε μια μοναδική δυνατότητα προβολής του paintball.
 
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η ροή πληροφοριών για το παιχνίδι. Πολύ σύντομα να αναφέρουμε ότι θα διεξαχθεί σε τρία μέρη (τρία διαφορετικά σενάρια) με παράπλευρες αποστολές, θα υπάρξουν ειδικότητες , που σε κάποιες από αυτές θα απαιτηθεί ολοκλήρωση ειδικού προγράμματος την προηγούμενη μέρα του παιχνιδιού ώστε να επανδρωθούν κατάλληλα (Rangers, Waffen SS, Πυροβολητές), θα γίνουν ειδικές κατασκευές για το παιχνίδι, οι «στρατηγοί» θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, και πολλά ακόμα.

Περισσότερα θα ακολουθήσουν σύντομα, μαζί με το ξεχωριστό website του παιχνιδιού, το group στο Facebook, κτλ...

Η επιστράτευση ξεκίνησε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: