Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

D-DAY 2010: REGISTRATION CARDS

-->
Τι είναι η REGISTRATION CARD
Πρόκειται για την κάρτα ελέγχου που πρέπει να έχει μαζί  του ο παίκτης σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, και θα ελέγχεται πριν και κατά την διάρκεια του από τους Διαιτητές. Την παραλαμβάνει κατά την διαδικασία της εγγραφής
Στην αριστερή στήλη είναι τα τρία (3) υποχρεωτικά σημεία από τα οποία θα πρέπει να περάσει ο παίκτης, και να σημειωθούν με το ανάλογο σφραγιδάκι, ώστε να λάβει μέρος στο παιχνίδι:
·         REGISTRATION (μπορεί να γίνει και το Σάββατο)
·         CHRONY (χρονομέτρηση – γίνεται μόνο την Κυριακή πριν το παιχνίδι)
·         AIR  (είναι η διαδικασία ελέγχου λήξης της φιάλης και μπορεί να γίνει και το Σάββατο)
Στη δεξιά στήλη αφορά το snack και τα νερά που συμπεριλαμβάνονται στις παροχές, και μπορείτε να τα πάρετε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού.
Η κάτω γραμμή αφορά την προπληρωμή των Paintballs κατά το Registration και την παραλαβή τους από stand της Διοργάνωσης, όπου όμως για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύει, αφού μπορεί να γίνει αγορά paintballs και από τρίτους χορηγούς/συνεργάτες οι οποίοι θα είναι παρόντες. Τέλος το SERIAL NUMBER είναι ο αριθμός ο οποίος είναι κοινός με αυτόν στην Δήλωση Αποποίησης, και σε περίπτωση απώλειας κάρτας την επανεκδίδουμε (αφού περάσει ο παίκτης εκ νέου τους ελέγχους ασφαλείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: