Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΝΑΔΕΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ

Παρακάτω παρουσιάζονται οι Μονάδες της κάθε πλευράς.


Κατά την διαδικασία του Registration οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν την μονάδα που επιθυμούν να παίξουν. Όμως η απόφαση τους δεν θα είναι και η τελική αφού μπορεί για λόγους ισορροπίας δυνάμεων να "μετατεθούν" σε άλλη μονάδα ή ακόμα και σε διαφορετική πλευρά.
ΣΥΜΜΑΧΟΙ
Στρατηγός : Bab C. Hawk

Real Wiki: 

Ιδρυτής και αρχηγός της ομάδας tactical paintball Werewolves, συμμετέχει στο πρωτάθλημα CONFLICT από το 2008 και έχει διατελέσει διοικητής μεγάλων σχηματισμών σε πολλά παιχνίδια σεναρίου και big game, ανάμεσα τους και σε 2 D-Day ως επικεφαλής και πάλι των Συμμάχων, τους οποίους καλείται να οδηγήσει για άλλη μια χρονιά στη νίκη.
41st Royal Marines (παρασημαιοφορημένη συμμαχική μονάδα το 2013Αποβατικό #1)


Sir Nigel Maevius

Real Wiki: Αρχηγός της ομάδας tactical paintball
"West Assault Rebels" που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Conflict. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος παιχνιδιών σεναρίου και big game, ενώ πρόσφατα ηγήθηκε παράταξης στο παιχνίδι "Battlefield Doomsday 2"


Canadian Infantry (Αποβατικό #2)

Franck Ish

Real Wiki: Βαθμοφόρος της ομάδας των Werewolves με πολλά τουρνουά, παιχνίδια σεναρίου και big game στην "πλάτη" του, σε πολλά εκ των οποίων έχει ηγηθεί σε ανάλογες υποομάδες, μέσα σε αυτές και η αντίστοιχη μονάδα των Καναδών στο D-Day του 2013 η οποία είναι η πρώτη που πάτησε την "ακτή".  • Αποβατικό #3 (ενισχυμένος λόχος):   Canadian Infantry:  
 • Reserve: Big Red One (ενισχυμένος λόχος) / 101st Ariborne (λόχος): 
ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Στρατηγός: Georg von Adam
Real Wiki: 

Ιδρυτής της ομάδας tactical paintball Poison Templars που αγωνίζεται στο CONFLICT (2 φορές πρωταθλήτρια), όπου παρέδωσε την αρχηγία το 2010. Έχει συμμετάσχει σε πολλά παιχνίδια από το 2001 έως και το 2010, και επανέρχεται στην ενεργό δράση για να επαναφέρει την πλευρά των Γερμανών στις νίκες (όπου μετράνε μία νίκη στα τέσσερα D-Day, αυτή το 2011).


 916 Grenadiers (παρασημαιοφορημένη γερμανική μονάδα το 2013  1o Επίπεδο):

Frau Kevi Maggel: Παίκτρια των Last Chancers που αγωνίζονται στο CONFLICT. Έχει συμμετάσχει επίσης σε πολλά παιχνίδια σεναρίου και big game, ενώ σαν υποδιοικητή στην μονάδα που είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στους Συμμάχους θα έχει τον σύζυγο της, ο οποίος είναι ο αρχηγός της ομάδας των Last Chancers


91 Infanterie: (2o Επίπεδο, αριστερά)

Antreas Von Menoss

Αρχηγός της ομάδας "Μένος" και βετεράνος των D-Day, όπου συνήθως υπερασπίζεται το αριστερό άκρο του 2ου κρίσιμου επιπέδου της ακτής Ομάχα.  21 Panzer Div:  2o Επίπεδο, δεξιά:

Nicolas Von Japan

Αρχηγός των Inquisition (της αδερφής ομάδας των Poison Templars) που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Conflict. Βετεράνος παίκτης της θρυλικής ομάδας rec "Θησέας", έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά τουρνουά και παιχνίδια σεναρίου, ενώ το 2013 ήταν διοικητής της Γερμανικής πλευράς στο D-Day

Fallshirjager  2o Επίπεδο, δεξιά Στρατηγείο:

Von Rallen 

Αρχηγός των επίλεκτων αλεξιπτωτιστών, μέλος της ομάδας speed Evil Empire, ενώ είχε δημιουργήσει και διοικούσε την tactical ομάδα Monster Army με την οποία συμμετείχε σε πολλά παιχνίδια σεναρίου αλλά και Conflict. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον κρατικό ραδιοσταθμό του Ράιχ, "Versprechen dass monos mou tha skisen ton stratigo ton Americanen, Babi"

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 


ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ

Για την καλύτερη οργάνωση αλλά και κατανόηση και συνεννόηση, για το D-Day θα χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένοι ορισμοί μονάδων και αριθμού παικτών που περιλαμβάνουν, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (όπως σε έναν πραγματικό στρατό), αλλά είναι προσαρμοσμένοι στο παιχνίδι.

 • Ομάδα: 3 παίκτες
 • Διμοιρία: 7 παίκτες
 • Ενισχυμένη διμοιρία: 8-12 παίκτες. Μία Διμοιρία + 1 ή 2 ομάδες
 • Λόχος: 15 παίκτες (2 διμοιρίες + "λοχαγός")
 • Ενισχυμένος λόχος: 16-20 παίκτες. Ένας λόχος + 1 ή 2 ομάδες άλλου λόχου
 • Τάγμα: 3 λόχοι (45 παίκτες)
 • Σύνταγμα: 2 τάγματα (90 παίκτες) ίδιου όπλου (πχ 90 παίκτες της Big Red One + Royal Marines)
 • Ουλαμός: 2 τεθωρακισμένα ή άλλα οχήματα
 • Ίλη: 2+ ουλαμοί
 • Ταξιαρχία: 2 ή περισσότερα τάγματα + μικρότερες μονάδες άλλων όπλων (90 παίκτες της 352 Infanterie + 1 ουλαμός τεθωρακισμένων + λόχος Waffen SS)

1 σχόλιο:

george είπε...

Άντε ρε μάγκες, με το καλό!!!!