Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

D-DAY 2010: GAMEPLAY - ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ

-->
ΦΑΣΗ 1: Omaha Beach / Point Du Hoc
Γερμανοί, Ακτή Omaha
Η 916 Kriegsmarine μαζί με την 6 Fallschirmjäger Reg θα αμυνθούν στην πρώτη γραμμή, στο κατεστραμμένο οίκημα κάτω από το «κλασσικό» Players Area.
H 352nd Infantry Division θα αναπτυχθεί στη δεύτερη γραμμή άμυνας (το «κλασσικό» Players Area) και στο τρίτο που θα βρίσκεται το Στρατηγείο των Γερμανών, όπου θα βρίσκεται και ο Γερμανός Στρατάρχης.
Οι Γερμανοί θα ξεκινήσουν να αμύνονται μετά από παρατεταμένο σφύριγμα των διαιτητών, άσχετα με το εάν έχουν «φθάσει» τα πρώτα αποβατικά ή όχι. Απαγορεύεται δηλαδή οποιαδήποτε χρήση marker πριν το σήμα των διαιτητών.
Respawn Γερμανών: Κάθε Γερμανός που θα χτυπηθεί θα πρέπει να κάνει ένα επίπεδο πιο πάνω από αυτό που αμύνεται. Δηλαδή εάν χτυπηθεί κάποιος από την 916 Kriegsmarine, θα πρέπει να βάλει το χέρι στο κεφάλι χωρίς να χρησιμοποιεί το marker του και να αποχωρήσει από το επίπεδο, πηγαίνοντας στο αμέσως πιο πάνω (2η γραμμή άμυνας). Ομοίως αν χτυπηθεί κάποιος στο δεύτερο επίπεδο, θα αποχωρήσει με το χέρι στο κεφάλι (χτυπημένος) στο πιο πάνω επίπεδο. Τέλος, εάν χτυπηθεί κάποιος από το τρίτο και τελευταίο επίπεδο, θα πρέπει να αποχωρήσει με το χέρι πάνω στο κεφάλι για το Players Area, όπου θα αναμένει την λήξη της 1ης Φάσης.
Εάν οι Σύμμαχοι καταλάβουν το Στρατηγείο των Γερμανών, τελειώνει η Φάση
Σκοπός των Γερμανών να αποτρέψουν τους Συμμάχους να πραγματοποιήσουν την απόβαση, και σε περίπτωση που δεν μπορέσουν, να κρατήσουν ασφαλές το στρατηγείο έως την λήξη του χρόνου (μέγιστος χρόνος παιχνιδιού: 1 ώρα και 30 λεπτά)Ηαποβατική δύναμη θα βρίσκεται συγκεντρωμένοι πίσω από τα οικήματα. Θα μπορούν να επανδρώσουν τα αποβατικά, από την στιγμή που ο καταπέλτης (πόρτα) είναι ανεβασμένος. Κάθε «αποβατικό» μπορεί να πάρει 15 παίκτες. Με το που πέφτει ο καταπέλτης, οι παίκτες μπορούν να φύγουν και να επιτεθούν.
Στα γύρω κτήρια θα υπάρχουν παίκτες που θα προσομοιώνουν το Ναυτικό Πυροβολικό που θα υποστηρίζει την απόβαση.
Respawn Συμμάχων: Κάθε σύμμαχος που θα χτυπηθεί θα πρέπει να αποχωρεί από το παιχνίδι με το χέρι πάνω στο κεφάλι και χωρίς να χρησιμοποιεί το marker του, για το σημείο που θα υποδειχθεί. Από εκεί και πέρα μπορεί να ξαναμπεί σε αποβατικό ή σε σταθερό πολυβολείο όταν έρθει η σειρά του. Τα respawn σε αυτή την φάση είναι «άπειρα». Επιτυχημένο χτύπημα μπορεί να γίνει είτε βγαίνοντας ο παίκτης από το αποβατικό, είτε κατά την κίνηση του σε αυτό, είτε ενώ είναι μέσα σε αυτό. Επίσης, μπορεί το αποβατικό να βληθεί από το Γερμανικό πυροβολείο στο Point Du Hoc, το οποίο θα εξομοιωθεί με διαιτητή ο οποίος θα ανακοινώσει στους παίκτες του αποβατικού ότι είναι dead, και θα πρέπει να αποχωρήσουν για respawn.Εάν οι σύμμαχοι καταλάβουν και το 2ο επίπεδο (να μην έχουν μείνει Γερμανοί), τότε σταματάει η χρήση αποβατικών (προσομοιώνοντας την ασφαλή άφιξη των οχηματαγωγών – οι πρώην πεζοναύτες ξέρουν), και το Respawn θα γίνεται απλά πηγαίνοντας στο σημείο εκκίνησης και θα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.
Σκοπός των Συμμάχων είναι να δημιουργήσουν προγεφύρωμα ώστε να πραγματοποιήσουν μαζική απόβαση παικτών, και να καταλάβουν το Γερμανικό Στρατηγείο πριν την λήξη του χρόνου παιχνιδιού.

Γερμανοί, Point Du Hoc
Οι σκληροτράχηλοι Γερμανοί πυροβολικάριοι στο Point Du Hoc, έχουν αποστολή να λαμβάνουν συντεταγμένες στόχων από τον Γερμανό Στρατάρχη, και να τις πραγματοποιούν στοχεύοντας τα αποβατικά [σχετικά υπάρχει το ειδικό manual]. Επίσης θα πρέπει να προστατευόσουν το πυροβόλο τους από εχθρικές ενέργειες.
Κατά την τάξη τους, μπορούν να εκπέμψουν περίπολα ή σκοπιές το πολύ 30 μέτρα περιμετρικά του οικήματος.
Respawn Γερμανών:Ο Διαιτητής θα στήσει Respawn Point στα 30-40 μέτρα πίσω από το σημείο του «πυροβόλου». Στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού, κάθε Γερμανός που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 10 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή. Μετά τα 45 λεπτά και μέχρι το τέλος της 1η Φάσης, όποιος Γερμανός θα χτυπηθεί, θα πηγαίνει στο Respawn Point όπου και θα παραμένει έως το τέλος.
Σκοπός των Γερμανών είναι να κρατήσουν άθικτο το πυροβολείο έως το τέλος της Φάσης και να είναι σε θέση να πραγματοποιούν βολές.

Σύμμαχοι, Point Du Hoc
Οι Rangers έχουν σκοπό να καταστρέψουν το Γερμανικό πυροβόλο ώστε να πάψει να δημιουργεί απώλειες στα αποβατικά, και μετά να επιτεθούν από πίσω στις Γερμανικές θέσεις στην Ακτή Omaha. ΠΡΟΣOΧΗ: Οι Rangers δεν μπορούν να κινηθούν εναντίων των Γερμανών στην Omaha αν δεν καταστρέψουν το πυροβόλο στο Point Du Hoc.
Respawn Rangers: Ο Διαιτητής θα στήσει Respawn Point στο σημείο που θα του υποδείξει ο Επικεφαλής των Ranger. Στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού, κάθε Ranger που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 10 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή. Μετά τα 45 λεπτά και μέχρι το τέλος της 1η Φάσης, όποιος Ranger θα χτυπηθεί, θα πηγαίνει στο Respawn Point όπου και θα παραμένει έως το τέλος.
Σκοπός των Ranger είναι αρχικά να παρενοχλούν το πυροβολείο ώστε να μην μπορεί να πραγματοποιεί βολές, και μετά να το καταλάβουν ώστε να ανοίξουν τον δρόμο ώστε να κινηθούν στην «πλάτη» της Γερμανικής άμυνας στην Ακτή Omaha.Εάν γίνει αυτή η κίνηση, τότε σε περίπτωση που οι Ranger έρθουν σε αψιμαχία με Γερμανούς, όποιος Ranger χτυπηθεί πηγαίνει (χωρίς respawn) στο Players Area.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάληψη του Point Du Hoc ολοκληρώνεται όταν θα μηδενιστεί η Γερμανική φρουρά (δηλαδή μετά τα 45 λεπτά που οι dead Γερμανοί δεν θα μπορούν να κάνουν respawn). Τότε οι Διαιτητές θα δώσουν το ελεύθερο στους Rangers να συνεχίσουν την κίνηση τους

ΦΑΣΗ 2: Brécourt Manor
Γερμανοί, Brécourt Manor
Με την καθοδήγηση της Διαιτησίας, οι Γερμανοί θα επανδρώσουν 4 πυροβόλα και μια θέση όλμου. Σε σημείο πίσω από το πυροβολείο θα δημιουργηθεί η βάση/Respawn Point, που θα βρίσκονται οι εφεδρείες.
Respawn Γερμανών:Κάθε Γερμανός που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 10 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή.
Σκοπός των Γερμανών είναι να κρατήσουν άθικτα τα 88άρια και τον όλμο μέχρι την λήξη της 2ης Φάσης (1 ώρα και 30 λεπτά παιχνιδιού).

Σύμμαχοι, Brécourt Manor
Με την καθοδήγηση της Διαιτησίας, οι Σύμμαχοι θα δημιουργήσουν προχωρημένη  η βάση/Respawn Point, σε συγκεκριμένο σημείο.
Respawn Συμμάχων: Κάθε «σύμμαχος» που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 10 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή.
Οι ανιχνευτές της 82ης αερομεταφερόμενης θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αναγνώριση, και να ενημερώσουν την Συμμαχική διοίκηση για τις θέσεις των όπλων.
Ακολούθως οι Σύμμαχοι θα πρέπει να καταλάβουν τα όπλα και να τα καταστρέψουν. Η καταστροφή γίνεται από τους Royal Marines, που θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα καπνογόνο μέσα σε γλαστράκι (για λόγους ασφάλεια από φωτιά) που θα βρίσκεται ακριβών δίπλα στο 88άρι ή τον όλμο.
Εάν οι Σύμμαχοι καταστρέψουν όλα τα Γερμανικά πυροβόλα πριν  την λήξη του χρόνου, τότε το παιχνίδι θα λήξει άμεσα.

Γερμανοί, Ermorden General
Τα Waffen SS, έχουν αποστολή να «δολοφονήσουν» τον Στρατηγό των Συμμάχων, με σκοπό να αποσυντονίσουν την διοίκηση των αντιπάλων τους.
Θα ακολουθούνται από διαιτητή, και κάθε παίκτης που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου για να μπορεί να μπει και να ξαναγυρίσει στοην μονάδα του, θα το κάνει μαζί με το Respawn των υπόλοιπων Γερμανών.

ΦΑΣΗ 3: Sainte-Mère-Église
Γερμανοί,  Sainte-Mère-Église
Σε 2 σημεία του χώρου, θα τοποθετηθούν Γερμανικές σημαίες.
Όλες οι δυνάμεις των Γερμανών πλην των Waffen SS, θα αμυνθούν στην «πόλη».
Respawn Γερμανών: Με την παρουσία διαιτητή θα δημιουργηθεί respawn point στην είσοδο του «χώρου». Στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού, κάθε Γερμανός που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 15 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή. Μετά τα πρώτα 45 λεπτά και για 20 λεπτά (1 ώρα και 5 λεπτά παιχνιδιού), οι dead δεν ξανακάνουν respawn. Στην 1 ώρα και 10 λεπτά παιχνιδιού, όλοι οι dead ξαναμπαίνουν κανονικά στο παιχνίδι. Όποιος χτυπηθεί ξανά, κατευθύνεται πλέον στο Players Area.
Σκοπός των Γερμανών είναι μέχρι την λήξη του χρόνου (1 ώρα και 3 λεπτά) να κατέχουν και τα 2 σημεία που θα είναι οι σημαίες.

Σύμμαχοι,  Sainte-Mère-Église
Με την καθοδήγηση της Διαιτησίας, οι Σύμμαχοι θα δημιουργήσουν προχωρημένη  η βάση/Respawn Point, σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στην «πόλη».
Respawn Συμμάχων: Κάθε «σύμμαχος» που θα χτυπηθεί θα πηγαίνει στο Respawn Point, όπου μόλις μαζεύονται 10 παίκτες θα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επίβλεψη του Διαιτητή.
Σκοπός των Συμμάχων είναι να καταλάβουν την πόλη, καταλαμβάνοντας τα 2 σημεία με Γερμανικές σημαίες, και να τα κρατήσουν έως την λήξη του χρόνου.

Γερμανοί Waffen SS,  Sainte-Mère-Église
Διαιτητής τοποθετεί στο άκρο της «πόλης» την σημαία που η κατάληψη της από τους αλεξιπτωτιστές θα ορίσει την επιτυχία της αποστολής τους. Η κατάληψη θα πρέπει να γίνει το λιγότερο από 10 αλεξιπτωτιστές, αλλιώς η αποστολή δεν θα είναι επιτυχημένη.
Respawn οι SS κάνουν στο ίδιο σημείο με τους υπόλοιπους Γερμανούς.
Σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τους αλεξιπτωτιστές της 101ης να χτυπήσουν την πόλη από το σημείο ρίψης.

Σύμμαχοι 101st Airborn,  Sainte-Mère-Église
Διαιτητής θα τοποθετήσει τους αλεξιπτωτιστές μεμονωμένους σε σημεία χωρίς οπτική επαφή. Σκοπός τους είναι να συνενωθούν και να κινηθούν προς την πόλη, καταλαμβάνοντας τουλάχιστον 10 από αυτούς την σημαία.
Respawn οι αλεξιπτωτιστές

ΦΑΣΗ 4: Reichstag Berlin
Σε περίπτωση που η τρίτη φάση ολοκληρωθεί μέχρι τις 1500, θα ακολουθήσει η 4η Φάση, η οποία είναι η έκπληξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: